här finns en lägenhet att hyra i södra Spanien på Costa de la Luz.

Lägenhet att hyra i södra Spanien

Vill du hyra lägenhet i Spanien kan ha du kommit helt rätt. På den här sajten finns en lägenhet att hyra vid stranden i BARBATE som ligger vid havet på Costa de la Luz i Andalusien, i det sydligaste av södra Spanien. Lägenheten är på ca 50 m2 med 5 sängplatser och har balkong i söderläge mot havet. Den ligger alldeles nära vattnet och uthyres per vecka året om. Om du uppskattar en semester utanför charterstråken kanske detta är rätt lägenhet att hyra för dig. Man kan flyga billigt med Ryanair till Jerez de la Frontera, endast 7 mil bort. Man kan också hitta billiga flyg till MalagaCosta del Sol och hyra en bil där.

Barbate är en populär semesterort för spanjorer. balkongen ligger mot havet och har sol hela dagen Den gamla stadsdelen i Barbate är inte3 stor men hyser ett flertal trevliga rstauranger. Väster om Barbate finns den här klippan med sin hisnande utsikt inom promenadavstånd.

Barbate är en gammal fiskestad dit den nordeuropeiska massturismen ännu inte nått. Staden är ett populärt semestermål för spanjorer som åker till Costa de la Luz för det rena vattnet och den friska luften.

Besök www.barbatebeach.com för information om uthyrning och bokningar. Det finns också fler små hus att hyra i närheten ifall ni är fler som vill åka samtidigt. Dessa hus ligger också ganska nära stranden, endast fem minuters promenad från Barbate Beach.


holiday apartment, in englishferienwohnung, in deutsch Hyra lägenhet i Spanienmed strandläge och balkong mot havet

(c) Copyright adastra media www.barbatebeach.com