här finns en lägenhet att hyra i södra Spanien på Costa de la Luz.

Lägenhet att hyra i Spanien

Barbate är en gammal fiskestad dit den nordeuropeiska massturismen ännu inte nått. Staden är ett populärt semestermål för spanjorer som åker till Costa de la Luz vid inloppet till medelhavet, för det rena vattnet och den friska luften och de fina ständerna runt omkring..

Vill du hyra lägenhet i Spanien kan göra det på den här sajten. BARBATE ligger vid havet på Costa de la Luz i Andalusien, i det sydligaste av södra Spanien. Om du uppskattar en semester utanför charterstråken kanske detta är rätt lägenhet att hyra för dig. Man kan flyga billigt med Ryanair till Jerez de la Frontera, endast 7 mil bort. Man kan också hitta billiga flyg till Malaga på Costa del Sol och hyra en bil där.

Till Barbate åker man för den vänliga atmosfören ochg de fina stränderna balkongen ligger mot havet. Costa de la Luz ligger strax väster om inloppet till medelhavet. Barbate är en populär semesterort för spanjorer. Väster om Barbate finns den här klippan med sin hisnande utsikt inom promenadavstånd. Området runt Barbate har de bästa stränderna på hela Costa del la Luz

Lägenheten är på ca 50 m2 med 4 sängplatser och har balkong i söderläge mot havet. Den ligger alldeles nära vattnet och går att hyra per vecka året om. Besök www.barbatebeach.com för att få reda på mer och kanske boka en vecka eller två.

Att ta sig till Barbate

Enklast kommer man till Barbate med flyg via Malaga (ca 18 mil) eller Jerez de la Frontera (ca 7 mil) och sista biten med hyrbill eller buss.

KARTA

Malaga : Många flygbolag reser på Malaga så det är ganska lätt att få tag i biljetter till hyfsat pris. Åker man via Malaga är det bekvämast att hyra en bil för vidare transport till Barbate. Det går att resa med buss från Malaga stad men resan lär ta bortåt 4-5 timmar och man måste byta i Barca de Vejer.

Turistinformationen i Malaga : tel +34 952 243 784 / 952 048 404 .

Jerez de la Frontera : Detta är billigaste vägen då Ryanair har dagliga avgångar till Jerez de la Frontera (se nedan) och det går utmärkt att ta sig vidare till Barbate med buss. Då tar man taxi från flygplatsen in till Jerez busstation (ca 12 €) och åker sen buss till Cadiz. Där byter man till Barbate. Båda busslinjerna trafikeras med ungefär en avgång varje timme på vardagar. Resan tar totalt ca 2-2,5 timmar. Alternativet är att hyra bil direkt på flygplatsen där bl.a. Crown, Europcar och Hertz har kontor.

Turistinformationen i Cadiz : tel +34 956 241 001

Sevilla : Ett tredje alternativ är att flyga till Sevilla. Där tar man sig lätt ner till Cadiz med tåg och sedan vidare mot Barbate med buss.

Besök www.barbatebeach.com för information om uthyrning och bokningar. Det finns också fler små hus att hyra i närheten ifall ni är fler som vill åka samtidigt. Dessa hus ligger också ganska nära stranden, endast fem minuters promenad från Barbate Beach.

Semester på Costa de la Luz

För den som vill hyra bil finns Inom finns många trevliga och intressanta utflyktsmål inom bekvämt avstånd. T.ex. Zahara de los Atunes, Canos de Meca, Vejer de la Frontera, Cadiz, Tarifa and Gibraltar. Barbate ligger på 90 km avstånd (motorväg) från Jerez de la Frontera (Ryanair) and 200 km from Malaga.

Se bilder och mer om utflyktstips på hemsidan www.barbatebeach.com


holiday apartment, costa de la luz in englishferienwohnung costa de la luz, in deutsch

Hyra lägenhet i Spanienmed strandläge och balkong mot havet